Authentieke beelden
Elk beeld is uniek
Voor particulieren en bedrijven

Beelden van serpentijn

Bent u op zoek naar een plek waar ze van serpentijn de mooiste beelden verkopen? Dan is Titambire uw partner. Wij verkopen namelijk een breed scala van beelden van serpentijn uit Zimbabwe. Ze worden daar volledig handgemaakt en daarom is geen een beeld compleet hetzelfde. De kunstenaars in Zimbabwe zijn getalenteerd en hebben een veelzijdigheid aan creativiteit waardoor ze de mooiste beelden kunnen bewerkstelligen voor in uw huis en uw tuin!

BEKIJK ONZE BEELDEN RECHT UIT ZIMBABWE

Van serpentijn de mooiste beelden

Onze beelden zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Een van de best bruikbare soorten serpentijn is de opal stone. Deze bestaat in verschillende kleuren en is zacht, waardoor hij goed bewerkbaar is. Van serpentijn verkopen we kleine beelden voor binnen, die tevens leuk zijn om cadeau te geven aan een familielid of vriend. Ook kunt u bij ons terecht voor beelden voor in de tuin. Deze zijn aanzienlijk groter, maar zijn een echte verfraaiing van iedere tuin. U zult merken dat het lijkt alsof u zich in Afrika bevindt als u uw tuin inricht met onze unieke beelden. Ons assortiment verandert regelmatig, waardoor er telkens weer iets bijzit dat naar uw smaak is. Door onze efficiënte inkoop, bieden wij de beelden ook nog eens tegen de laagste prijs aan voor iedereen in Nederland!

Wilt u de beelden zelf komen bewonderen?

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

Bezoek onze beeldentuin en koop het mooiste beeld

Bent u benieuwd naar onze verschillende beelden en artefacten? Bezoek dan onze beeldentuin in Etten-Leur, nabij Breda, waar u uw ogen uit zult kijken over de mooie beelden van serpentijn. Ook als u vragen heeft over ons assortiment, de levertijd of andere specifieke wensen wilt doorgeven, bereikt u ons eenvoudig door het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-29055541 of een e-mail sturen naar info@titambire.nl.

Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur