Authentieke beelden
Elk beeld is uniek
Voor particulieren en bedrijven

Stenen beelden voor binnen

De meest unieke stenen beelden voor binnen vindt u bij Titambire. Wij verkopen handgemaakte beelden rechtstreeks uit Zimbabwe. Stuk voor stuk zijn onze beelden uniek en brengen ze veel sfeer in uw woonkamer. De stenen beelden bestaan uit realistische en abstracte uitvoeringen en we bieden beelden voor zowel binnen als buiten. Wilt u uw woonkamer meer in een Afrikaanse stijl aankleden? Dan zijn onze stenen beelden precies wat u nodig heeft!

BEKIJK ONZE BEELDEN RECHT UIT ZIMBABWE

Soorten stenen beelden voor binnen

Ons assortiment stenen beelden voor binnen wordt regelmatig gewisseld en daarom vindt u met zekerheid wel iets aantrekkelijks voor in uw woonkamer. Omdat u waarschijnlijk minder ruimte heeft voor een beeld binnen dan buiten, zijn onze beelden van een huisvriendelijk formaat. Ze hebben namelijk een afmeting van ongeveer 25 centimeter en zijn volledig uniek. Doordat de beelden handgemaakt worden in Zimbabwe, is geen een beeld namelijk hetzelfde. We verkopen beelden van verschillende soorten steen. Zo hebben we beelden van serpentijn, maar ook beelden van kobalt. Ook kunnen onze Afrikaanse beelden aan iedereen in Nederland geleverd worden tegen de beste prijs. Voor iedere wens en smaak zorgen wij voor een beeld dat zo goed mogelijk bij u en uw interieur past!

Wilt u de beelden zelf komen bewonderen?

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

Kies voor een handgemaakt Afrikaans kunstwerk

Ziet u het helemaal zitten om te gaan kijken voor stenen beelden voor binnen? Kom dan langs in onze beeldentuin in Etten-Leur, niet ver van Breda! Hier staat onze volledige collectie uitgestald. U kunt ook alvast tussen onze beelden en artefacten kijken of hier iets bijzit. Als u vragen of speciale wensen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06-29055541 of een e-mail te sturen naar info@titambire.nl.

Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur