Beelden

Afrikaanse beelden

Authentieke Afrikaanse beelden van steen zijn niet altijd makkelijk te vinden in Nederland. Vaak zijn het namaakbeelden of zult u al naar Afrika moeten gaan om daar een ├ęcht beeld te vinden. Gelukkig is Titambire er. Wij focussen ons volledig op originele en unieke Afrikaanse beelden van steen en hebben hier dan ook een ruime collectie van. Onze beelden worden handgemaakt door de bevolking van Zimbabwe en dankzij effici├źnte inkoop maken wij het mogelijk deze beelden voor een zo laag mogelijke prijs aan u te verkopen.

Afrikaanse beelden van verschillende groottes en materialen

Al onze Afrikaanse beelden zijn gemaakt van steen, maar de soort steen verschilt. Zo hebben we verschillende beelden van serpentijn in ons assortiment. Dit is een materiaal dat makkelijk bewerkbaar is en waar veel kanten mee op kan worden gegaan. Ook vindt u beelden van kobalt in onze beeldentuin. Doordat we beelden van verschillende groottes en formaten verkopen zijn onze beelden uit Zimbabwe goed voor zowel binnen als buiten. Met onze Afrikaanse beelden van steen zorgt u voor een compleet andere sfeer in uw huis of tuin. Bent u een echte fan van Afrikaanse producten of van het land an sich? Dan zult u gegarandeerd gecharmeerd zijn door onze collectie. Voor vrijwel elk budget is er een beeld te krijgen en ze zijn daarom ook nog eens een leuk cadeau om te geven aan een dierbare!

Breng de Afrikaanse sfeer naar uw huis

Wilt u graag een van onze Afrikaanse beelden van steen kopen? Bezoek onze beeldentuin in Etten-Leur, nabij Breda, en kies uit ons brede scala beelden. Naast beelden kunt u bij ons ook mooie artefacten kopen die mooi staan op een bijzettafeltje in uw huis. Heeft u vragen of andere wensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-29055541 of een e-mail sturen naar info@titambire.nl.

Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur