BEZOEK DE BEELDENTUIN IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT

Is het tijd om de tuin een nieuwe aanblik te geven? Op zoek naar een prachtig beeld dat de tuin helemaal afmaakt? Of zoekt u een fraai beeld voor binnenshuis? Allemaal stuk voor stuk redenen om een bezoek te brengen aan Titambire, de beeldentuin in Etten-Leur, nabij Brasschaat. In de beeldentuin zult u een uitgebreide collectie aan stenen treffen, welke met de hand zijn gemaakt uit natuursteen. Elk exemplaar is een uniek exemplaar. U bent van harte welkom bij Titambire!

BEKIJK ONZE BEELDEN

Een breed assortiment aan beelden

Onze stenen beelden bestaan uit zowel realistische als abstracte uitvoeringen. Wij bieden u een constant wisselend aanbod aan beelden. Beelden van Titambire zijn geschikt voor plaatsing in de tuin, maar ook bieden wij beelden welke u binnen kunt plaatsen. De afmetingen zijn hierin ook variërend. Voor plaatsing in de tuin hebben de beelden een afmeting tussen de 15 centimeter en 1 meter 50. Binnenshuis bedraagt de afmeting ongeveer 25 centimeter.

De beelden welke u bij Titambire kunt verkrijgen, zijn tegen een gunstig tarief. Dit kunnen wij mede bewerkstelligen door een efficiënte inkoop. De beelden kunt u prachtig plaatsen in uw woning, maar komen ook tot hun recht in een bedrijfspand of instelling. Voor elk budget kunnen wij u een aantrekkelijke optie bieden.

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

U bent welkom bij Titambire

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

Titambire betekent in een van de Zimbabwaanse talen ‘welkom’. En dat bent u ook van harte bij ons in de beeldentuin! Bekijk onze unieke beelden, welke allemaal met de hand gemaakt zijn uit natuursteensoorten, zoals kobalt en serpentijn. Een van de steensoorten welke veelvuldig gebruikt wordt, is opal stone, een zachtere serpentijnsoort die gevonden en bewerkt wordt in Zimbabwe. Deze serpentijnsoort is goed te bewerken, waardoor hier prachtige beelden van gemaakt kunnen worden. Kom het resultaat zelf bewonderen in onze beeldentuin in Etten-Leur, in de buurt van Brasschaat.

Neem contact met ons op of bezoek onze beeldentuin

Wilt u een collega verrassen met een origineel afscheidscadeau? Wilt u uw tuin een frisse aanblik geven? Heeft u interesse in een stenen beeld uit Zimbabwe? Allemaal redenen om voor Titambire te kiezen. Bezoek onze beeldentuin in Etten-Leur, vlakbij Brasschaat. Ook voor artefacten en cadeaus kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht! Wij helpen u graag het beste beeld te vinden dat aan al uw wensen voldoet.

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe
Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur