BEZOEK DE BEELDENTUIN IN DE OMGEVING VAN TILBURG

Gaat u de tuin opnieuw vormgeven? Wilt u de tuin verfraaien door middel van een prachtig beeld? Dan bent u bij Titambire aan het juiste adres. Onze beeldentuin bevindt zich in Etten-Leur, in de omgeving van Tilburg. Hier zult u een uitgebreide collectie aan stenen beelden uit Zimbabwe vinden, welke met de hand zijn gemaakt uit natuursteen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat elk exemplaar uniek is. Hopelijk zien wij u snel in onze beeldentuin!

BEKIJK ONZE BEELDEN

Een breed assortiment aan beelden

Binnen onze beeldentuin hebben wij een breed assortiment aan stenen beelden, welke bestaan uit realistische en abstracte uitvoeringen. Wij bieden u een constant wisselend aanbod aan beelden voor plaatsing in de tuin of voor plaatsing binnenshuis. Ook de afmetingen variëren bij onze beelden. De beelden welke geschikt zijn voor plaatsing in huis, hebben een afmeting van ongeveer 25 centimeter. Buitenshuis hebben deze een afmeting tussen de 15 centimeter en 1 meter 50.

Wij bieden onze beelden tegen een gunstige prijs aan en kunnen dit mede doen dankzij een efficiënte inkoop. Onze beelden staan prachtig in particuliere woningen, maar staan ook fraai in een bedrijfspand of instelling. Voor vrijwel elk budget kunnen wij u een aantrekkelijke optie kiezen.

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

U bent welkom bij Titambire

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

Eigenlijk is dit dubbelop, want Titambire betekent in een van de Zimbabwaanse talen ‘welkom’. Maar onze beeldentuin kunt u vrijuit bezoeken. Geniet van onze prachtige unieke beelden, welke met de hand gemaakt zijn uit natuursteen, zoals kobalt en serpentijn. Een van de veelgebruikte steensoorten is opal stone, een zachtere serpentijnsoort die gevonden en bewerkt wordt in Zimbabwe. Doordat deze serpentijnsoort goed te bewerken is, kunnen we hier prachtige beelden van maken. Het eindresultaat kunt u aanschouwen in onze beeldentuin in Etten-Leur, nabij Tilburg.

Neem contact met ons op of bezoek onze beeldentuin

Heeft u interesse in een van onze stenen beelden uit Zimbabwe? Wilt u een collega verrassen met een prachtig afscheidscadeau? Wilt u uw tuin een nieuwe frisse aanblik geven? Allemaal redenen om voor Titambire te kiezen. Bezoek onze beeldentuin in Etten-Leur, vlakbij Tilburg. Ook voor artefacten en cadeaus kunt u bij ons terecht! Wij helpen u graag het beste beeld te vinden dat helemaal naar uw smaak is.

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe
Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur