Authentieke beelden
Elk beeld is uniek
Voor particulieren en bedrijven

Beelden voor in de tuin

Bij Titambire koopt u de mooiste stenen beelden voor in de tuin. Wij zijn een bedrijf dat zich focust op de schoonheid van beelden uit Zimbabwe. Deze beelden worden door de bevolking daar met de hand gemaakt en wij verkopen ze in Nederland tegen scherpe prijzen. Onze beelden zijn uitstekend als tuindecoratie te gebruiken. Bent u helemaal weg van de Afrikaanse sfeer en wilt u deze graag terug zien in uw eigen huis of tuin? Lees dan snel verder over ons aanbod stenen beelden voor in de tuin!

BEKIJK ONZE BEELDEN RECHT UIT ZIMBABWE

Unieke exemplaren stenen beelden voor in de tuin

Tuindecoratie als standaard beelden, plantenbakken, boompjes, vogelhuisjes en andere aankleding heeft bijna iedereen wel in zijn of haar tuin. Voor een echt originele uitstraling van uw tuin zijn Afrikaanse beelden echter helemaal wat u nodig heeft. Deze stenen beelden voor in de tuin zijn volledig uniek en u weet zeker dat niemand anders hetzelfde beeld in zijn of haar tuin heeft staan. Deze beelden worden namelijk met de hand gemaakt in Zimbabwe en op efficiënte manier door ons ingekocht. We bieden beelden van verschillende materialen en verschillende groottes, tegen uiteenlopende prijzen. Voor elk budget hebben wij een beeld en voor elke tuin van diverse groottes zijn onze stenen beelden de juiste tuindecoratie. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte in uw tuin, maar wilt u wel een beeld uit Zimbabwe kopen? Dan hebben we kleinere beelden of artefacten die mooi zullen staan. Als u echter een zee van ruimte heeft en op zoek bent naar grotere beelden, bieden wij hier ook verschillende mogelijkheden voor. Onze beelden zijn de perfecte tuindecoratie voor iedereen die van kunst en van Afrika houdt!

Wilt u de beelden zelf komen bewonderen?

Titambire, unieke beelden uit Zimbabwe

Geef uw tuin een andere uitstraling

Wilt u één of meerdere stenen beelden voor in de tuin bij ons kopen ter tuindecoratie? Bezoek onze beeldentuin in Etten-Leur, nabij Breda dan Wij helpen u graag met het uitkiezen van de mooiste exemplaren en kunnen u alles vertellen over de oorsprong en de materialen. Als u speciale wensen heeft voor tuindecoratie of naar aanleiding van onze beelden vragen heeft, neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-29055541 of een e-mail sturen naar info@titambire.nl.

Vedelring 184, 4876 ET Etten Leur